Nieuws

In een wereld met een kwetsbaar zorgsysteem streven wij bij Bettr Health naar verbetering. Wij willen de gezondheidszorg naar een hoger niveau tillen en geloven in preventie en gezonder gedrag gestimuleerd door slimme technologie.

Bettr in de praktijk – Jolanda, praktijkmanager

Declaraties in de zorg kunnen complex en tijdrovend zijn. Praktijkmanagers, zoals Jolanda van Straten van Zorggroep Zorroo, weten dat maar al te goed. In deze Bettr in de Praktijk deelt Jolanda haar ervaring met Bettr Finance. Ze vertelt hoe de software haar helpt om declaraties efficiënter af te handelen, inzicht te krijgen in de financiële processen, en hoe de samenwerking met het Bettr Finance team haar werk nog makkelijker maakt

“Bettr Finance maakt ons werk zoveel makkelijker”

Jolanda van Straten is praktijkmanager bij Zorggroep Zorroo, waar ze verantwoordelijk is voor de dagelijkse ondersteuning van vier huisartsenpraktijken in de regio Oosterhout. Toen Jolanda aan de slag ging met de declaraties, merkte ze dat dit vaak een tijdrovend proces was waarbij er regelmatig geld bleef liggen door foutieve of niet-optimale processen. “Dat was frustrerend, want het zorgde voor extra werk en soms zelfs inkomstenverlies voor de huisartsenpraktijk of zorggroep.”

Sinds ze Bettr Finance gebruikt, is dat veranderd. Het proces om declaraties te verwerken verloopt nu soepel. “Het systeem is overzichtelijk en logisch opgebouwd. Waar ik voorheen veel tijd kwijt was aan het handmatig controleren en aanpassen van afwijzingen, helpt Bettr Finance me om dat snel en makkelijk te doen.”

De tijd die ze bespaart, kan ze nu besteden aan het verbeteren van andere processen binnen de praktijk. “Elke maand besparen we heel veel uren werk. De software signaleert automatisch afwijzingen, waardoor herdeclaraties veel eenvoudiger zijn geworden. We hebben meer inzicht in ons proces en het is eigenlijk onmogelijk om declaraties te vergeten of fouten te maken.”

Persoonlijke en laagdrempelige support

Maar het is niet alleen de software zelf die het verschil maakt voor Jolanda. Ze benadrukt hoe waardevol het voor haar is dat ze altijd op de support van Bettr Finance kan rekenen. “Als ik ergens tegenaan loop, weet ik dat ik snel geholpen word. De ondersteuning is persoonlijk en laagdrempelig; ik krijg altijd snel antwoord op mijn vragen.”

Voor Jolanda is die snelle support belangrijk. “Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je met een probleem blijft zitten. Het geeft rust om te weten dat ik bij vragen direct contact kan opnemen met het team van Bettr Finance en dat er altijd iemand klaarstaat om te helpen.”

Het verschil dat Bettr Finance maakt in de praktijk

Jolanda ziet een groot verschil sinds de overstap naar Bettr Finance. “Het werkt echt efficiënter en het heeft een positieve impact op de praktijken waar ik als praktijkmanager werk. We zijn financieel beter op orde en hebben veel meer overzicht over onze declaraties. Waar er voorheen nog wel eens geld bleef liggen door foutieve of te late declaraties, weten we nu dat alles correct wordt verwerkt.”

Bettr Finance heeft niet alleen de efficiëntie verbeterd, maar ook de manier waarop Jolanda en haar team met financiële processen omgaan. “Ik kijk nu met plezier naar het dashboard en houd bij of alles op groen staat. Het geeft een voldaan gevoel om te zien dat we de declaraties op orde hebben, en dat Bettr Finance ons daarbij ondersteunt.”

Jolanda’s aanbeveling voor andere praktijken

Jolanda raadt elke praktijk aan om Bettr Finance te overwegen als oplossing voor hun declaratieprocessen: “Ik heb het systeem al eens aan een collega laten zien, en ze was binnen een minuut overtuigd!”

Wil je weten hoe Bettr Finance jouw praktijk kan helpen om declaraties efficiënter te verwerken en meer inzicht te krijgen in je financiële processen? Vraag dan een gratis demo aan en ontdek zelf het verschil!

Recente berichten

Contact

Share

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u klaar om samen te werken aan een gezondere toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bettr Health Group uw zorgorganisatie kan ondersteunen bij uw transformatie.

Contact homepage