News

In a world with a fragile healthcare system, we at Bettr Health strive to improve. We want to take healthcare to the next level and believe in prevention and healthier behaviour stimulated by smart technology.

Bettr Health Group behaalt ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen

Ede, 12 juni 2024 – Bettr Health Group kondigt met trots aan dat het de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen heeft behaald voor Bettr Health, Bettr Solutions en Bettr Finance. De certificering is toegekend door KIWA Nederland. Het verkrijgen van deze certificeringen is voor de drie bedrijven die behoren bij de Bettr Health Group essentieel om als betrouwbare partner te kunnen samenwerken met klanten die actief zijn in diverse zorgdomeinen. 

ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiligingsmanagementsystemen, die organisaties helpt om hun informatiebeveiligingsrisico’s systematisch te beheren. De NEN 7510 certificering is specifiek gericht op de Nederlandse zorgsector en stelt onder andere strenge eisen aan de beveiliging van medische gegevens. Het behalen van beide certificeringen toont aan dat Bettr Health Group voldoet aan de geldende standaarden op het gebied van gegevensbescherming en informatiebeveiliging. 

Met de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen versterkt en onderstreept Bettr Health Group haar positie als betrouwbare partner in de gezondheidszorg. Veiligheid van patiëntgegevens en de naleving van regelgeving zijn daarin van groot belang. Het bedrijf blijft zich richten op innovaties in de gezondheidszorg met slimme technologie.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Recente berichten

Contact

Share

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u klaar om samen te werken aan een gezondere toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bettr Health Group uw zorgorganisatie kan ondersteunen bij uw transformatie.

Contact homepage