News

In a world with a fragile healthcare system, we at Bettr Health strive to improve. We want to take healthcare to the next level and believe in prevention and healthier behaviour stimulated by smart technology.

Bettr Health Manifesto

Inmiddels is het niet te ontkennen: het systeem van de gezondheidszorg is ziek. Iedereen weet dat het anders moet. Nu we tegen de grenzen van de houdbaarheid aanlopen, neemt ook de wil toe om te veranderen. Hoewel niet elke verandering een verbetering is, geloven wij wel dat in deze wereld elke verbetering winst is. Precies dat is wat Bettr Health drijft.

Iedereen weet dat het moet

Het aantal mensen dat zorg nodig heeft blijft maar toenemen. Preventie en een gedragsverandering in leefstijl zijn nodig om de toenemende vraag om te buigen. Iedereen is zich daarvan bewust, waardoor de zorg in Nederland op een kantelpunt staat. Er komt hoe dan ook een patiëntenrevolutie aan, met of zonder de gevestigde orde. Gevoed door technologie en digitalisering.

Iedereen wil het

Niet alleen de zorgspecialisten, de handen aan het bed of de hulp in de wijk worstelen met de toenemende druk van mondige patiënten, stijging van het aantal chronisch zieken en een groeiend aantal vacatures. Dit raakt ook verzekeraars die de kosten almaar zien toenemen. Tegelijk is er de paradox van het nieuwe ouder worden. Mensen worden steeds ouder, maar tegelijk wil iedereen steeds liever – en langer – jong blijven.

Wij doen het

Wij geloven dat met preventie de grootste winst te bereiken is in de epidemie van chronische ziektes. Daarom faciliteren wij een totaal andere manier van zorg, waarbij de burger centraal staat en wordt geholpen om goed voor zichzelf te zorgen. Met technologie ontlasten wij de eerstelijnszorg door de burger de juiste tools in handen te geven om flexibel en gelijkwaardig met de zorg samen te werken en de regie te houden over de eigen gezondheid.

Zo voorkomen we een zorginfarct en werken we actief samen aan positieve ervaringen, een betere gezondheid en lagere zorgkosten.

Vernieuwen door te verbinden

Wij geven direct toe: bijna alles is al bedacht. Er zijn talloze gezondheidsapps, een onwaarschijnlijke hoeveelheid data en talloze nieuwe inzichten. Wij geloven in integratie én schaalbaarheid. Zo ontstaat er een open, digitale omgeving waar burgers aan hun gezondheid werken. Met bestaande en nieuwe evidence based programma’s, connected devices en een hybride vorm van digitale en menselijke coaching. Vooral chronische patiënten en mensen met een hoog risicoprofiel kunnen op deze manier beter én efficiënter gevolgd, gemotiveerd en begeleid worden om hun gezondheid in de breedste zin van het woord te verbeteren.

The sooner, the bettr.

De beweging van verbetering

Niet elke verandering is een verbetering, maar elke verbetering in het leven van chronisch zieken heeft direct positieve impact. Wij geloven dat als we op tijd aan preventie werken, de zorgkosten omlaag kunnen. Dan telt élke stap. Dan is élke verbetering winst voor alles en iedereen.

Wij willen van al die verbeteringen een beweging maken. Aangejaagd door samenwerkingen en partnerships met toonaangevende initiatieven. Door het bundelen van kennis ervaring wordt gewerkt aan een ecosysteem met betrokken netwerkpartners. Deel je drive om te veranderen en de gezondheidszorg te verbeteren? Laat het ons weten en sluit je dan aan.

Recente berichten

Contact

Share

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u klaar om samen te werken aan een gezondere toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bettr Health Group uw zorgorganisatie kan ondersteunen bij uw transformatie.

Contact homepage