News

In a world with a fragile healthcare system, we at Bettr Health strive to improve. We want to take healthcare to the next level and believe in prevention and healthier behaviour stimulated by smart technology.

Partnership Zorroo

Zorroo kiest voor meerjarig partnerschap met Bettr Finance.

Zorggroep Oosterhout & Omstreken (Zorroo) heeft een driejarige samenwerkingsovereenkomst gesloten met Bettr Finance voor ondersteuning van de declaratie- en financiële processen. Bettr’s bewezen platform ondersteunt zowel de zorggroep als de huisartsenpost.

Zorroo, een toonaangevende zorggroep in de regio Oosterhout met ongeveer zeventig aangesloten huisartsen, staat bekend om haar innovatieve aanpak en toekomstbestendige visie op digitalisering en regionale samenwerking.

Maud Voermans, directeur van Zorroo, benadrukt het belang van geoptimaliseerde digitale ondersteuning voor declaratie- en uitbetalingsprocessen: “Voor ons is het cruciaal dat we onze processen op het gebied van declaraties en uitbetalingen optimaal digitaal ondersteunen. Bettr’s oplossing ondersteunt ons proces perfect en biedt bovendien het inzicht en de regie die we nodig hebben.”

Arjan Karens, directeur van Bettr Finance, is verheugd over het vertrouwen van Zorroo. Hij benadrukt dat de ontwikkelingen in de eerstelijnszorg aangeven dat er ruimte is voor initiatieven die regionale samenwerking en inzicht stimuleren, met speciale aandacht voor het financiële proces. Bettr Finance streeft ernaar hierin de beste te zijn, juist ook in de samenwerking met andere aanbieders van oplossingen in de regio.

Verschillende huisartsenpraktijken die zijn aangesloten bij Zorroo zijn al overgestapt naar Bettr. De verwachting is dat meer praktijken zullen overstappen, waarbij Zorroo vanuit een servicegerichte en ondersteunende rol de huisartsenpraktijken kan faciliteren. Deze ontwikkelingen op zorggroep-, huisartsenpost- en praktijkniveau versterken de regionale samenwerking en stimuleren eenduidigheid.

Recente berichten

Contact

Share

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u klaar om samen te werken aan een gezondere toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bettr Health Group uw zorgorganisatie kan ondersteunen bij uw transformatie.

Contact homepage