News

In a world with a fragile healthcare system, we at Bettr Health strive to improve. We want to take healthcare to the next level and believe in prevention and healthier behaviour stimulated by smart technology.

The sooner. The Bettr.

Niets is zo kwetsbaar als onze gezondheid. De één heeft een goede gezondheid en een ander tobt ermee. Maar steeds meer mensen maken zich zorgen. Tal van publicaties laten zien dat we tegen de grenzen van onze gezondheidszorg aanlopen. Vanzelfsprekendheden zullen niet vanzelfsprekend kunnen blijven.

AIedereen weet dat het anders moet

Het aantal mensen dat zorg en ondersteuning nodig heeft, blijft gestaag toenemen. Er is behoefte aan meer passende en proactieve zorg, preventie, en gedragsverandering in levensstijl om de groeiende vraag naar zorg aan te kunnen. Iedereen is zich daarvan bewust, en daardoor bevindt de zorg in Nederland zich op een cruciaal kantelpunt. Verandering is onvermijdelijk, met of zonder de gevestigde orde. Aangedreven door technologie en digitalisering.

Iedereen wil het

Niet alleen de zorgspecialisten, de handen aan het bed of de ondersteuning in de wijk worstelen met de toenemende druk van mondige patiënten, stijging van het aantal chronisch zieken en een groeiend aantal vacatures. Dit raakt ook verzekeraars die de kosten almaar zien toenemen. Bovendien is er de paradox van het nieuwe ouder worden: mensen worden steeds ouder, maar tegelijk wil iedereen steeds liever – en langer – jong blijven.

Vernieuwen door te verbinden.

Op het gebied van technologie en digitalisering is bijna alles al bedacht: er zijn talloze platformen, (gezondheids)apps en slimme sensoren. Bovendien is er een overvloed aan data en nieuwe inzichten. Wat nu nodig is, is integratie én meer schaalbaarheid, om met strategische samenwerkingen krachten te bundelen. Dit kan bereikt worden door bestaande en nieuwe evidence-based programma’s slimme sensoren en een hybride vorm van meer digitale én menselijke coaching. Deze aanpak kan bijvoorbeeld de groeiende groep chronische patiënten en mensen met een hoog risicoprofiel beter én efficiënter volgen, motiveren en begeleiden om hun gezondheid in de breedste zin van het woord te verbeteren. Die handschoen moet opgepakt worden! Recent bracht de NZA een rapport uit, waarin kwesties worden benadrukt.

Recent is Bettr Health Group opgericht. Er is veel te doen. Wij geloven dat het nog beter kan én beter moet. Voor zorgconsument én voor professionals. En hoewel niet elke verandering een verbetering is,  geloven we dat elke verbetering in gezondheid winst is. We zijn vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan dit streven. The sooner, the Bettr.

Recente berichten

Contact

Share

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u klaar om samen te werken aan een gezondere toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bettr Health Group uw zorgorganisatie kan ondersteunen bij uw transformatie.

Contact homepage